Izmēģiniet labu krosoveru Peugeot 2008

09-сен, 10;26 admin 1494
Peugeot 2008 krosovers ir līdzīgs gan kompaktajam furgonam, gan universālim, taču galvenokārt šis apvidus auto atgādina tā priekšgājēju. Visiem vienādiem virsbūves kontūriem, līdzīgām braukšanas īpašībām un aprīkojumam. Tomēr tas netraucēja objektīvi novērtēt šo automašīnu praksē un iegūt pareizu priekšstatu par to.
Peugeot 2008 ir pilsētas krosovers, kas izveidojās no parastā MPV hečbeka, SUV un universāla mutācijas. Neskatoties uz jauno moderno virsbūvi, automašīnas iekšpusē ir visas tās pašas sastāvdaļas, kuras tiek izmantotas standarta Peugeot modeļos. Par laimi, franču inženieriem ir pietiekama pieredze, lai no katra modeļa paņemtu visu labāko un no tā izveidotu pilnīgi ēdamu hodgepodge.

Vadībā jaunais krosovers ir diezgan dinamisks. Labā ziņa ir tā, ka ir daudz braukšanas režīmu, kas patiešām uzlabo automašīnas elektroniku un parametrus un nav paredzēti izstādei. Es arī gribētu atzīmēt lodziņu, kas šeit izpilda 100%.
Kas attiecas uz motoru, pilsētas automašīnai deklarētais 115 ZS. pilnīgi pietiekami. Dīzeļdzinējs ir ārkārtīgi ekonomisks, taču ir variācijas ar 1,6 litru benzīna "aspirāciju".http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/