Testa brauciens ar saules automašīnu Peugeot 3008

08-сен, 15;27 admin 1550
Dizains vienmēr ir bijis vissvarīgākā franču ražotāja Peugeot iezīme, kas katru ķermeņa detaļu pārstrādāja līdz pašām molekulām un priecēja savus cienītājus ar diskrētu žēlastību. Priecāsimies tagad, apskatot labu krosoveru Peugeot 3008, kas nesen ir palielinājies pieprasījuma dēļ atjauninājuma dēļ.
Benzīna dzinējs, vienmērīgi pārslēdzama robotizētā pārnesumkārba un gandrīz perfekta tūninga piekare ir funkcijas, kuras jūs varētu sagaidīt redzot Peugeot. Un viņi šeit patiešām ir klāt. Braukšanas prieks sāk kļūt vēl pirms sākat. Mēs nezinām, kā ražotāji to pārvalda.

Dinamikā auto ir diezgan veikls un mīksts. Un, ja jūs aktivizējat sporta režīmu un ar brīzi braucat pa stiklu līdzenu sliežu ceļu, jūs iegūstat pilnīgu priekšstatu par vietējās pārraides efektivitāti.
Pēc dizaina viss izskatās vienkārši un gaumīgi. Salona apdare ir ne mazāk pievilcīga, kas patīk ar labu materiālu kombināciju un atjauninātu vadības paneli. Nedaudz pievīla mazais bagāžnieks un nedaudz skarbie aizmugurējie sēdekļi. Jebkurā gadījumā Peugeot nezaudēja seju un izlaida krosoveru ar hečbeka vadību!http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/